Bröllopsfest

Bröllopsfesten är ett av livets höjdpunkter, vi kan hjälpa er göra kvällen minnesvärd!

Varje bröllopsfest är unik

Att använda sig av partytält som lokal till bröllopsfesten erbjuder möjligheter som inte många andra lokaler kan. Frihet, är en av de främsta fördelarna med partytält. Frihet att kunna dekorera som man vill, frihet att kunna välja var någonstans man vill ha festen och frihet av att kunna kombinera utomhusmiljö med säkerheten av att vara inomhus. 

Med dekorering kan man anpassa tältet och dess möblering med en personlig touch som gör att kvällen känns som er. Även praktiska detaljer som att anpassa installationen av golvet och val av bord kan möjliggöra exempelvis dans senare på kvällen. 

Vi har lärt oss genom åren att varje bröllopsfest ser olika ut och kräver olika typer av utrustning för att göra festen lyckad. Det kan skilja sig allt mellan vilket tält man önskar, till bord, stolar, porslin och även dekorering. Därför har vi inga fasta priser eller paket att välja mellan. Vi tar istället emot frågor och offertförfrågningar kopplat till bröllopsfester.

Boka din bröllopsfest hos oss!

Varje bröllopsfest ser olika ut och kräver därmed olika saker. Därför är våra bokningar för bröllopsfester offertbaserade. För att få en prisuppskattning, hör gärna av dig till oss med information kring själva festen så återkommer vi snarast.

0762274722
0703777967
info@halmstadpartytalt.se