Event

Ett större event på gång?

Inga problem, det löser vi!

Vi har stor erfarenhet av att förbereda större allmänna event, företagsfester eller mässor. Med vår utrustning och expertis kan vi säkerställa att ditt event är anpassat efter dina behov och blir precis som du har tänkt det. 

Storleken på våra eventtält är anpassningsbara efter ditt behov.

Våra största tält som är anpassade efter event, mässor eller större fester, byggs i sektioner. Därför kan vi anpassa storleken efter just dina behov. Bredden på tälten är 8m och kan där efter byggas ut med 3m intervall. Alltså kan tältet vara 8x3m, 8x6m, 8x9m och så vidare. Det ger dig möjligheten att skräddarsy ditt tält, så du aldrig behöver betala för mer än vad du behöver!

Med våra stora tält, portabla scener, golv och annan utrustning får vi fram alla fördelar med att använda sig av partytält som lokal. Flexibiliteten som partytält erbjuder är svårslaget, ta till vara på underbara sommardagar samtidigt som det ger säkerheten med att vara inomhus.

"Med vårt helhetserbjudande, med leverans och montering kan du tänka på allt det andra!"

Boka ditt event hos oss!

Varje event ser olika ut och kräver därmed olika saker. Därför är våra eventbokningar offertbaserade. För att få en prisuppskattning, hör gärna av dig till oss med information kring själva eventet så återkommer vi snarast.

0762274722
0703777967
info@halmstadpartytalt.se